~~ Yusnie Fauziah ~~

By: Yusnie Fauziah Samsudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 07:55 Email | Share | | Bookmark
Athirah ke sekolah dan Azhad ke tadika

Hari Sual Kenal
dua orang pengyibuk di hari yang sibuk itu
 
View all 29 photos...
Tahun ini Abang Long masuk Tingkatan 2, Athirah pula masuk Tahun 1 dan Azhad ke tadika. Fuh! Memang havoc rumah semasa waktu pagi bila semua bersiap nak ke sekolah

Azhad pula, tiap2 hari tangkap leleh... hish! budak tu... kalau time main macho sungguh tapi time nak pi sekolah mula ler sebek

Untuk cerita panjang, sila masuk ke rumah blog saya

di sini dan sinin...

http://yyusnie.blogspot.com/2009/01/athirah-tahun-1-hari-suai-kenal.html

http://yyusnie.blogspot.com/2009/01/athirah-ke-sekolah-azhad-ke-tadika.html























Wednesday, 24-Dec-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
Anak-anak main 'snow'

Kat Terminal 3
Azhad memang suka inter frame
 
View all 13 photos...
Hari Sabtu lepas, saya hantar Abang Long aka Azim balik ke JB dengan FireFly. First time naik FireFly tau... Send him off kat Terminal 3, Subang Airport. The terminal is under massive renovation. Kat luar macam haprak tapi dalam... better than LCCT. Oleh kerana Subang Airport dekat dengan rumah, we all lepak2 ler siap Azim boleh makan nasi dengan sup ayam lagi Abah masakkan untuk dia hehehehe katanya alas perut tapi 2 mangkuk dia habiskan...

Nih gambar we all kat Terminal 3... Athirah sedih sebab nanti tak jumpa Abang Long lama... Mak Ngah (my younger sister) sekeluarga pun join sekali sebab lama tak tengok Subang Airport katanya. Barulah we all tahu yang bangunan airport Terminal 1 dan kena roboh rupanya... jadi siapa yang ada gambar airport Terminal 1 simpan ler but pusaka... bangunan dah tak dak dah...



Tengok Athirah muka monyok sebab sedih Abang Long nak pergi... macam ler abang dia nak pi PLKN ker? obesee ker??? tu la masa Abang Long ada bergaduh... time macam nih sedih pulaks...



Lepas tu we all pi teman Mak Ngah pi serbey peti ais. Depa nak pindah rumah baru lah katakan... So bila bawak sikicik kicik nih tau ajer la kan????? Kemudian lalu ler kat Christmas display and ada lah 'snow' falling. Cuba tengok tu... over kan????










Wednesday, 12-Nov-2008 02:20 Email | Share | | Bookmark
Athirah Tamat Tadika

Graduan cilik beratur
 
 
View all 16 photos...
Athirah sudah menamatkan pembelajaran tadikanya... rasanya macam baru semalam dia masih bayi dan aku mendodoikan dia... tup tup tahun depan dia sudah memasuki sekolah kebangsaan. Alahai masa memang amat mencemburui kita...

Majlis Konvokesyen dan Anugerah Kecemerlangan Pelajar Tadika Cahaya Taqwa 2008 di adakan pada hari Ahad, 9 November 2008. Majlis diserikan dengan persembahan pelajar2 dan dewan gamat dengan gelagat si kecil dan comel pastinya...

Yang pasti tahun depan giliran Azhad pula masuk tadika... macam mana la peel budak tu nanti???


















Monday, 6-Oct-2008 00:01 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berhari Raya

comel sungguh 2 beradik tu
 
 
View all 19 photos...
Maaf agak lama saya tidak menjenguk rumah ini... maklumlah saya dah ada 2 'rumah'...

Ini gambar keluarga semasa berhari raya di kampung suami saya, Johor Bahru. Tahun ini we all tak bergambar sakan. Cuma pengalaman kayuh beca di Danga Bay dengan baju kebaya pasti tak ku lupakan!

Kalau nak cerita panjang, lawat ler 'rumah' saya yang satu lagi... www.yyusnie.blogspot.com




















Friday, 1-Aug-2008 07:09 Email | Share | | Bookmark
My First Trip to Kota Kinabalu

Boeing 737
 
 
View all 22 photos...
I was in Kota Kinabalu last Sunday for 2 days for a job interview. No! I am not applying for another post hehe I am the interviewer instead. So this is a formal outstation duty ok?

I was there with DGM Business Development and had a very short leisure time on my own so I am sorry that I couldn't snap more photos.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net